Especialistes en mitjans Online i Offline

Agència de Publicitat Vanti

Barcelona – Girona

Som una agència de mitjans a Barcelona i Girona, en els darrers 15 anys hem gestionat campanyes combinant accions en línia i offline amb cobertures nacionals, regionals i locals buscant la millor cobertura i rendibilitat per a tota mena d’empreses i pressupostos.

Planificació, negociació i execució  de Campanyes Publicitàries

Planificació  estratègica

_

Assessorem els nostres clients en com, on i quan comunicar la seva marca o producte, per arribar de forma efectiva als seus potencials consumidors.

Ens sustentem fortament en dades, les quals transformem en informació clau per aconseguir campanyes úniques i reeixides.

Negociació i compra

_

Ens encarreguem de la negociació i compra dels espais necessaris als diferents mitjans seleccionats durant la planificació.

Explotem la nostra àmplia experiència al mercat, per aconseguir excel·lents negocis que permetin el màxim aprofitament del pressupost publicitari dels nostres clients.

Execució i control

_

Desenvolupem i executem les ordres de compra necessàries per complir el pla de campanya.

Controlem el compliment de les mateixes, de manera de corregir eventuals desviaments. Reportem de forma permanent als nostres clients sobre els resultats aconseguits.

Et podem oferir

No només digital, no només tradicional

 Integrem tots els mitjans per assolir els objectius de la teva campanya. 

Televisió

_

A través de les cadenes nacionals, autonòmiques i de pagament, la televisió és el mitjà publicitari que garanteix més notorietat, visibilitat i audiència.

Digital

_

Especialistes en treure el màxim partit al mix de mitjans, la combinació eficaç de canals en línia i offline per aconseguir els millors resultats.

Ràdio

_

Persuasiva i sense risc de zàping, la ràdio permet segmentar geogràficament a través d’emissores nacionals, regionals i locals.

Exterior

_

Són una excel·lent plataforma per generar notorietat i imatge de marca, no tan sols són flexibles en temporalitat, sinó que a més ofereixen un sense fi de possibilitats.

Premsa

_

La publicitat escrita aporta una credibilitat al missatge, té una alta capacitat de segmentació tant a nivell geogràfic, temàtic i formats.

Cinema

_

La publicitat al cinema és sinònim de qualitat, atenció màxima de l’espectador i un important generador de notorietat.

Alguns dels nostres treballs

Projectes Destacats

Ells ja han dipositat la seva confiança en nosaltres

Alguns dels nostres clients

vanti digital
vanti digital
vanti digital
vanti digital

PLANIFIQUEM LA TEVA PROPERA CAMPANYA?

Som el partner perfecte per fer créixer el teu negoci.
Abrir chat
1
Hola
¿En qué podemos ayudarte?